Kenosha

27th May 2016 Amerika

ELS/Kenosha: Bu yeni Merkez, Wisconsin’in güneydoğusunda, Michigan Gölü kıyılarının yanında, University of Wisconsin – Parkside’ın (UW-Parkside) 280 hektarlık kampüsünde yer alacak. Cam duvarlı koridorlar ana eğitim binalarını birbirine bağlar ve çekici kampüsü saran güzel manzaralar sunar

Görülecek ve Yapılacak Harika Şeyler

Michigan Gölü Kıyı Şeridi: Michigan Gölü kıyı şeridi; beş eşsiz müzesi, otantik elektrikli tramvay sistemi, iki tarihi deniz feneri, ünlü Kenosha Liman Pazarı ve beş plajı ile bölgenin en popüler özelliklerinden biridir

Günlük/Hafta Sonu Gezileri: Kenosha Wisconsin, büyük metropol merkezler olan Milwaukee Wisconsin ve Chicago Illinois arasında; Michigan Gölü kıyılarında kurulmuştur. Her iki büyük şehir de arabayla kolay ulaşılabilir konumdadır. Chicago’ya ise Kenosha şehir merkezinden tren sistemi ile ulaşılabilir; hafta sonu macerası için harika bir seçimdir.

Jelly Belly Ziyaretçi Merkezi: Kenosha’dan sadece 20 dakika uzaklıkta; 100’den fazla aromalı jöleli şeker üreten şekerleme fabrikası olan Jelly Belly®’nin iki ziyaretçi merkezinden biri yer alır. Şirketin tarihini ve şekerlerin nasıl üretildiğini öğrenmek için ilginç bir trene binip depoda tura katılın.

Detaylar:

Dört Haftalık Kurslar: Akademik amaçlar için İngilizce, Yarı-Yoğun İngilizce, American Explorer

Mevcut Seçenekler: Üniversite Dersine Katılım, Sınıf Ziyaretleri,

Konaklama: Öğrenci Yurdu (Kampüs içi), Aile yanı

En Küçük Yaş: 16

Bulunduğu Kurum: Devlet, Kayıt Sayısı: 4,618 Eş Zamanlı Kayıt, ELS mezunları için TOEFL® muafiyeti

Sıralama: 900 Wood Rd Kenosha, Wisconsin 53141 USA

Fiyat Listesi

Amerika Kenosha’da bulunan ELS dil okulunun fiyat listelerine ulaşmak için tıklayınız.

Aşağıda ElS Kenosha Dil Okulu tanıtım videosunu bulabilirsiniz.

ELS dil okulunun Türkiye yetkili acentası ve kayıt ofisi olan Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından tüm öğrencilere ülke ve şehir bilgileri, program ve konaklama seçimi, başvuru ve vize işlemleri, uçak bileti ve tüm seyahat organizasyonuyla ilgili olarak ücretsiz danışmanlık sunulmaktadır.

Bizimle iletişime geçmek yada Bilgi İstek talebinde bulunmak için tıklayınız.